Yacón Siroop En Yacón Root – De Gezondheid Zoetstof

Yacón siroop is een heerlijke zoetstof die wordt gewonnen uit yacón wortels.  Wetenschappers en gezondheid bewuste eters zijn enthousiast over de eigenschappen van yacón want het heeft heel weinig calorieën en lage suiker niveaus maken het geschikt voor diabetici, lijners, mensen met candida overgroei en degenen die willen Vermijd suiker.

Klik hier om te kopen yacón Supplement

Wat is een yacón Root?

Yacón is een zoet proeven wortel groente of Knol dat is gegroeid in de Andes in Peru voor duizenden jaren. Yacón siroop wordt gewonnen uit de yacón-wortels. Yacón heeft een aangename licht zoete smaak en knapperige textuur die is vergeleken met appels en watermeloenen.

Yacón is geweest traditioneel gegeten door landelijke mensen die als een verfrissende snack eten.  Yacón wortels bevatten veelal water en een speciaal type van gezonde suiker genaamd Fructooligosacharides (FOS).  Dit speciaal soort suiker wordt niet verteerd door het lichaam en daarom yacón doet niet verheffen niveaus van de glucose van het bloed waardoor het veilig is voor diabetici en gewicht-watchers.

Klik hier om te kopen yacón Supplement

Voordelen voor de gezondheid van yacón Supplement

De suiker in yacón wortel en siroop bestaat primiarly van fructooligosacharides (FOS).  Deze suikers zijn niet verteerd door het lichaam en daarom yacón is geweldig voor calorie verminderd en lage suiker diëten.

FOS is ook een prebiotisch die helpt bij het creëren van een gezond bacteriële probiotische omgeving in de darm.  FOS bevat ook vezel die helpt bij het voorkomen van obstipatie en houdt van de dikke darm goed functioneert.  FOS is ook aangetoond in dierlijke studies aan:

 • Bevorderen van calcium absorptie
 • Verminderen van cholesterolniveaus
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Kanker laesies in de dikke darm vermindert

Yacón wortels en bladeren zijn hoog in polyfenolen.  Polyfenolen zijn een soort van anti-oxidanten die nuttig zijn bij de preventie van kanker en hart-en vaatziekten is gebleken.Yacón blad, die ook hoog in polyfenolen is, heeft traditioneel gebruikt in Zuid-Amerika als hulpmiddel voor diabetes.  Studies hebben aangetoond yacón blad te verlagen de bloedsuikerspiegel bij diabetici en niet-diabetische ratten.Yacón siroop heeft belangrijke glyconutrients en anti-oxidanten die ook voordelig voor de menselijke gezondheid zijn.

Klik hier om te kopen yacón Supplement

Consumenten eisen gezonder en verminderde calorie voedsel. Yacón siroop is populair vanwege deze trend. Yacón siroop heeft tal van voordelen en vele voordelen over andere types van zoetstoffen. De twee belangrijkste voordelen zijn dat yacón niet bloedsuikerspiegel beïnvloeden of intestinale ecologie verstoren. De suiker in yacón siroop voornamelijk Fructooligosaccharide (FOS). Yacón bevat ook inuline, glyconutrients en antioxidanten. Veel van de voordelen voor de gezondheid van yacón zijn gerelateerd aan deze voedingsstoffen.

De voordelen voor de gezondheid van de yacón wortel en yacón siroop omvatten:

 • Spijsvertering Voordelen
 • Bone gezondheid Voordelen
 • Voedend voordelen
 • Cholesterol voordelen
 • Immuunsysteem Voordelen
 • Gewicht-verlies Voordelen
 • Kanker gevechten voordelen
 • Tandheelkundige gezondheid Voordelen
 • Diabetes Voordelen
 • Bloed Sugar voordelen
 • De voordelen van de gezondheid van het hart
 • Immuunsysteem voordelen

We zullen ontdekken dat de specifieke voordelen van yacón en yacón siroop in afzonderlijke pagina’s.  Klik op de afzonderlijke koppelingen boven of in de navigatiebalk om te verkennen verder.

Klik hier om te kopen yacón Supplement

Yacón siroop recepten

U kunt yacón siroop als elke andere vloeibare zoetstof in een recept.  U kunt het toevoegen aan om het even wat in plaats van suiker, honing, agavesiroop.  Gebruik het in desserts, dranken, salade dressings of bakken!  Voldoen aan uw zoete tand zonder nadelige gevolgen voor uzelf.  Het is laag in calorieën in vergelijking met suiker (ongeveer is de helft van de calorieën).

Yacón siroop is een gezonde zoetstof omdat het niet uw suiker van het bloed zoals suiker of glucosestroop spike.  Het niet ook diervoeders candida of verstoren van de intestinale ecologie.  Schuld gratis plezier!  De zoetheid is gevonden in een complexe suiker genaamd inuline.  Inuline breekt langzaam in fructooligosaccharides (FOS) die niet zal vertering of suiker van het bloed verstoren.  Deze plezierige zoetstof is gebruikt voor duizenden jaren door Zuidamerikaanse culturen.

Klik hier om te kopen yacón Supplement

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja