Yacon Sirop Si Yacon Rădăcină – Indulcitor Sănătate

Yacon sirop este un îndulcitor delicios, care este extras din rădăcinile yacon.  Oamenii de ştiinţă şi sănătate conştient mancatorii sunt emotionat despre proprietăţile de yacon deoarece are putine calorii şi nivelul scăzut de zahăr făcându-l potrivit pentru diabetici, tin dieta, oameni cu candida overgrowth şi cei care doresc pentru a evita zaharul.

click aici pentru a cumpara Yacon supliment

Ce este un Yacon Root?

Yacon este un dulce, gust de legume rădăcină sau tuberculi care a fost crescut în Anzii Cordilieri din Peru pentru mii de ani. Yacon sirop este extras din rădăcinile yacon. Yacon are un gust uşor dulce plăcut şi textura crocantă, care a fost comparat cu mere si pepeni verzi.

Yacon a fost în mod tradiţional mâncat de oameni rurale care mânca-o ca o gustare răcoritoare.  Yacon radacini conțin cea mai mare parte de apă şi un tip special de zahăr sănătos, numit Fructooligosacharides (FOS).  Acest tip special de zahăr nu este digerat de organism şi, prin urmare, yacon ridica nivelurile de glucoză din sânge , ceea ce face în condiţii de siguranţă şi pentru diabetici şi greutate watchers.

click aici pentru a cumpara Yacon supliment

Sánátate Beneficii de supliment de Yacon

Zahăr în yacon rădăcină şi sirop constă în primiarly de fructooligosacharides (FOS).  Aceste zaharuri nu sunt digerate de organism şi, prin urmare, yacon este mare pentru calorii redusă şi scăzut de zahăr diete.

FOS este, de asemenea, un prebiotic care ajută la crearea unui mediu sănătos probiotic bacteriene în intestine.  FOS conţine fibre care ajută la prevenirea constipaţie şi păstrează colon funcţionează bine.  FOS, de asemenea, a fost demonstrat în studiile pe animale pentru:

 • Promovează absorbţia calciului
 • Reduce nivelul colesterolului
 • Consolidarea sistemului imunitar
 • Reduce leziuni canceroase în colon

Yacon rădăcini şi frunze sunt bogate in polifenoli.  Polifenoli sunt un tip de anti-oxidanţi, care a fost dovedit utile în prevenirea cancerului si bolilor de inima.Frunze de Yacon, care este, de asemenea, ridicat in polifenoli, în mod tradiţional a fost folosit în America de Sud ca un ajutor pentru diabet zaharat.  Studiile au arătat yacon frunze pentru a reduce nivelurile de glucoză din sânge la diabetici şi non-diabetici şobolani.Sirop de Yacon a glyconutrients importante si antioxidanti, care sunt, de asemenea, benefice pentru sănătatea umană.

click aici pentru a cumpara Yacon supliment

Consumatorii cer alimente sănătoase şi redus de calorii. Yacon sirop devine popular din cauza această tendinţă. Sirop de Yacon are numeroase beneficii si multe avantaje faţă de alte tipuri de îndulcitori. Avantajele cele mai importante două sunt că Yacon nu afectează nivelurile de zahăr din sânge sau supărat intestinale ecologie. De zahăr în sirop de yacon în primul rând Fructooligosaccharide (FOS). Yacon conţine, de asemenea, inulina, glyconutrients si antioxidanti. Multe dintre beneficiile pentru sănătate ale yacon sunt legate de aceste substante nutritive.

Beneficiile pentru sănătate ale yacon rădăcină şi sirop de yacon includ:

 • Digestiv Beneficii
 • Osoase de sănătate Beneficii
 • Beneficiile nutritive
 • Beneficiile de colesterol
 • Sistemul imunitar Beneficii
 • Pierdere în greutate Beneficii
 • Cancer lupta beneficii
 • Sanatatea dentara Beneficii
 • Diabet zaharat Beneficii
 • Beneficiile de r Sânge Suga
 • Beneficii de sănătate inima
 • Beneficiile sistemului imunitar

Vom explora avantajele specifice yacon şi yacon sirop în pagini separate.  Vă rugăm să faceţi clic pe link-uri individuale deasupra sau în bara de navigare a explora mai departe.

click aici pentru a cumpara Yacon supliment

Yacon sirop retete

Se poate utiliza siropul de yacon ca orice alt indulcitor lichid într-o reţetă.  Îl puteţi adăuga la nimic în loc de miere, zahar, sirop de agave.  Folosiţi-l în deserturi, bauturi, sosuri pentru salate sau copt!  Vă îndeplini sweet dinte fără a dăuna tine.  Este scăzut în calorii în comparaţie cu zahăr (aproximativ jumătate de calorii).

Yacon sirop este un indulcitor sanatos, deoarece acesta nu spike de zahăr din sânge ca zahăr sau sirop de porumb.  De asemenea, nu furaje candida sau supărat ecologie intestinale.  Vinovatia liber placere!  Dulceata este găsit într-un complex de zahăr numit inulina.  Inulină descompune încet în fructooligosaccharides (FOS) care va tulbura digestia sau de zahăr din sânge.  Acest indulcitor plăcută a fost folosit de mii de ani de culturi din America de Sud.

click aici pentru a cumpara Yacon supliment

local_offerevent_note June 2, 2020

account_box masroysaja