Yacon Sirup In Yacon Root – Zdravje Sladilo

Yacon sirup je okusno sladilo, ki je pridobljen iz korenine yacon.  Znanstveniki in zdravstveno zavednega jedci so navdušeni lastnosti yacon saj ima zelo malo kalorij in nizek sladkor ravni zaradi česar je primeren za diabetike, dietetičen, ljudje s candida razraščanje in tiste, ki želijo izogniti sladkorja.

Kliknite tukaj za nakup Yacon dodatek

Kaj je Yacon koren?

Yacon je sladkega okusa rastlinskih korenin ali gomolja, ki je bila gojena v Andih v Peruju, za tisoče let. Yacon sirup , pridobljen iz korenine yacon. Yacon ima prijetno rahlo sladek okus in hrustljavo teksturo, ki jo lahko primerjamo jabolka in lubenice.

Yacon je bilo tradicionalno pojedo podeželskih ljudi, ki jedo kot osvežujoč prigrizek.  Korenine Yacon vsebujejo večinoma vodo in posebno vrsto zdrave sladkor, imenovan Fructooligosacharides (FOS).  Ta posebna vrsta sladkorja ni prebavljiva organa in zato yacon ne zvišujejo raven glukoze v krvi , zaradi česar je varna za diabetike in teža watchers.

Kliknite tukaj za nakup Yacon dodatek

Zdravstvene koristi Yacon dodatek

Sladkor in korenine yacon sirup je sestavljen iz primiarly fructooligosacharides (FOS).  Teh sladkorjev ne prebavi v telesu in zato yacon je super za zmanjšano kalorično in nizko sladkorja diete.

FOS je tudi prebiotik, ki pomaga ustvarjati okolje zdravih probiotičnih bakterij v črevesju.  FOS vsebuje tudi vlaknine, ki pomaga preprečevati zaprtost in ohranja dobro delovanje debelega črevesa.  FOS tudi dokazano v študijah na živalih za:

 • Spodbuja absorpcijo kalcija
 • Zmanjšanje ravni holesterola
 • Krepiti imunski sistem
 • Zmanjšuje rakave lezije v debelem črevesu

Yacon korenine in listi so visoka v polifenolov.  Polifenoli so vrsta antioksidant, ki so pokazale, da je koristno pri preprečevanju raka in bolezni srca.Yacon leaf, ki je visoka tudi v polifenoli, tradicionalno uporablja v Južni Ameriki kot pomoč za diabetes.  Študije so pokazale yacon listov za zmanjšanje glukoze v krvi pri diabetični in non-diabetic podganah.Yacon sirup je pomembna glyconutrients in antioksidantov, ki so prav tako koristne za zdravje ljudi.

Kliknite tukaj za nakup Yacon dodatek

Potrošniki zahtevajo bolj zdravo in zmanjša kalorij hrane. Yacon sirup postaja priljubljena zaradi tega trenda. Yacon sirup ima številne prednosti in številne prednosti pred drugimi vrstami sladila. Dve najpomembnejši prednosti so Yacon ne vpliva na raven sladkorja v krvi ali razburjena črevesne ekologija. Sladkor v yacon sirup predvsem Fructooligosaccharide (FOS). Yacon vsebuje tudi inulin, glyconutrients in antioksidantov. Številne zdravstvene koristi yacon so povezane z teh hranil.

Zdravstvene koristi korenine yacon in yacon sirup vključujejo:

 • Prebavne Koristi
 • Zdravje kosti Koristi
 • Hranljiva koristi
 • Holesterol koristi
 • Imunski sistem Koristi
 • Hujšanje Koristi
 • Boj proti raku koristi
 • Zdravje zob Koristi
 • Diabetes Koristi
 • Krvi Sugar koristi
 • Koristi za zdravje srca
 • Imunski sistem koristi

Raziskovali bomo posebne prednosti yacon in yacon sirup v ločenih straneh.  Prosimo, kliknite na posamezne povezave zgoraj ali v vrstici za krmarjenje za nadaljnje raziskovanje.

Kliknite tukaj za nakup Yacon dodatek

Yacon sirup recepti

Uporabite lahko yacon sirup kot druge tekoče sladilo v recept.  Lahko dodate to nič namesto medu, sladkor, sirup agave.  Uporabo v sladice, napitki, solatni prelivi ali peki!  Posladkate ne škoduje sebi.  Je nizka v kalorij, v primerjavi s sladkorjem (približno pol kalorije).

Yacon sirup je zdravo sladilo, ker ne rogelj krvni sladkor kot sladkorja ali koruzni sirup.  Tudi ne krmo candida ali razburjena črevesne ekologija.  Krivde prosta užitek!  Sladkost se nahaja v kompleks sladkorja imenuje inulin.  Inulin, razgrajuje počasi v fructooligosaccharides (FOS), ki ne bodo motile, prebavo ali sladkorja v krvi.  Ta prijetna sladilo je bil uporabljen za tisoče let južno ameriških kultur.

Kliknite tukaj za nakup Yacon dodatek

local_offerevent_note June 2, 2020

account_box masroysaja