Yacon Sirup Og Yacon Root – Sundhed Sødestof

Yacon sirup er en lækker sødestof, der udvindes fra yacon rødder.  Forskere og sundhed bevidste spisere er begejstrede egenskaberne for yacon fordi det har meget få kalorier og lavt blodsukker gør det egnet til diabetikere, dieters, mennesker med candida overvækst og dem, der ønsker at undgå sukker.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Hvad er en Yacon Root?

Yacon er en sød smag rodfrugt eller knold, der har været dyrket i Andesbjergene i Peru i tusinder af år. Yacon sirup er udvundet fra yacon rødder. Yacon har en behagelig let sødlig smag og sprøde konsistens, der er blevet sammenlignet med æbler og vandmeloner.

Yacon har været været spist traditionelt af landboere, der spiser det som en forfriskende snack.  Yacon rødder indeholder for det meste vand og en speciel type af sund sukker kaldes Fructooligosacharides (FOS).  Denne særlige type af sukker er ikke fordøjet af kroppen og derfor yacon gør ikke ophøje blodsukkerniveau gør det sikkert for diabetikere og vægten amatørornitologer.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Sundhedsmæssige fordele af Yacon Supplement

Sukker i yacon rod og sirup består primiarly af fructooligosacharides (FOS).  Disse sukker er ikke fordøjet af kroppen og derfor yacon er fantastisk til kalorieindhold reduceret og lav sukker kostvaner.

FOS er også en prebiotiske som hjælper med at skabe en sund bakteriel probiotiske miljø i tarmen.  FOS også indeholder fiber, som hjælper med at forebygge forstoppelse og holder tyktarmen fungerer godt.  FOS er også blevet vist i dyreforsøg at:

 • Fremme calcium absorption
 • Reducere kolesterolniveauer
 • Styrke immunforsvaret
 • Reducerer kræft læsioner i tyktarmen

Yacon rødder og blade er høj i polyphenoler.  Polyfenoler er en type af anti-oxidant, der har vist sig nyttig til forebyggelse af kræft og hjertesygdomme.Yacon blad, som er også høj i polyphenoler, har traditionelt været brugt i Sydamerika som hjælpemiddel for diabetes.  Undersøgelser har vist yacon blad at reducere blodsukkerniveauet hos diabetikere og ikke-diabetikere rotter.Yacon sirup har vigtige glyconutrients og antioxidanter, der også er gavnlig for den menneskelige sundhed.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Forbrugerne efterspørger sundere og kalorie-reduceret fødevarer. Yacon sirup bliver populær på grund af denne tendens. Yacon sirup har mange fordele og mange fordele i forhold til andre typer af sødestoffer. De to vigtigste fordele er at Yacon ikke påvirker blodsukkeret eller forstyrre intestinal økologi. Sukker i yacon sirup primært Fructooligosaccharide (FOS). Yacon også indeholder inulin, glyconutrients og antioxidanter. Mange af de sundhedsmæssige fordele af yacon er relateret til disse næringsstoffer.

De sundhedsmæssige fordele af yacon rod og yacon sirup omfatter:

 • Fordøjelsessystemet Fordele
 • Knogle sundhed Fordele
 • Ernæringsmæssige fordele
 • Kolesterol fordele
 • Immunsystemet Fordele
 • Vægttab Fordele
 • Kræft kæmper fordele
 • Dental sundhed Fordele
 • Diabetes Fordele
 • Blod Sugar fordele
 • Hjerte sundhedsmæssige fordele
 • Immunsystemet fordele

Vi vil undersøge de specifikke fordele af yacon og yacon sirup i separate sider.  Venligst klik på de enkelte links over eller i navigationslinjen til at udforske yderligere.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Yacon sirup opskrifter

Du kan bruge yacon sirup ligesom alle andre flydende sødemiddel i en opskrift.  Du kan tilføje det til noget i stedet for honning, sukker, agave sirup.  Brug det i desserter, drikkevarer, salatdressinger eller bagning!  Tilfredsstil din søde tand uden at skade dig selv.  Det er lavt i kalorier i forhold til sukker (ca halvdelen af kalorier).

Yacon sirup er en sund sødestof, fordi det ikke spike dit blodsukker som sukker eller majssirup.  Det ikke også fodre candida eller forstyrre den intestinale økologi.  Skyld gratis fornøjelse!  Sødme er fundet i en kompleks sukker kaldet inulinsirup.  Inulinsirup bryder ned langsomt i fructooligosaccharides (FOS), som ikke vil forstyrre fordøjelsen eller blodsukker.  Denne underholdende sødestof har været brugt i tusinder af år af sydamerikanske kulturer.

Klik her for at købe Yacon Supplement

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja