Yacon Szirup és Yacon Gyökér – Az Egészségügyi édesítőszer

Yacon szirup ízletes édesítőszer, hogy kivonjuk yacon gyökerek.  Tudósok és egészségügyi tudatos evők izgatott yacon tulajdonságairól, mert nagyon kevés kalóriát és alacsony vércukorszint így alkalmas cukorbetegek, fogyókúrázók, candida elszaporodását emberek és azok, akik szeretnék elkerülni a cukor.

Kattintson ide vásárolni Yacon kiegészítés

Mi az a Yacon gyökér?

Yacon egy édes ízű növényi gyökér vagy gumó, amely évezredeken át termesztették, a perui Andokban. Szirup yacon kivonjuk a yacon gyökerek. Yacon van egy kellemes enyhén édes íze és ropogós textúra, amely összehasonlította az alma és a görögdinnye.

Yacon már hagyományosan eszik, a vidéki emberek, akik esznek mint egy frissítő snack.  Yacon gyökerek tartalmaznak elsősorban a víz- és egy speciális típusú egészséges cukor, úgynevezett Fructooligosacharides (FOS).  Ez a különleges fajta cukor nem emésztett, a test és ezért yacon nem emelik a vércukorszintet , így cukorbetegek és a tömeg watchersbiztonságos.

Kattintson ide vásárolni Yacon kiegészítés

Egészségügyi elónyei Yacon kiegészítés

A cukor yacon gyökér és szirup primiarly a fructooligosacharides (FOS) áll.  Cukrot nem feltárt a szervezetben, és ezért yacon nagy a csökkentett kalóriatartalmú, és alacsony cukor diéta.

FOS a prebiotikus, ami segít az egészséges baktérium probiotikus környezetet teremt a bélben.  FOS is tartalmaz, rost, amely segít megelőzni a székrekedést, és tartja a vastagbél működésére is.  FOS is az állatkísérletekben kimutatták:

 • Elősegíti a kalcium felszívódását
 • Csökkenti a koleszterin szintet
 • Erősíti az immunrendszert
 • Csökkenti a vastagbél rákos elváltozások

Yacon gyökerek és a levelek is magas polifenol.  Polifenolok olyan típusú anti-oxidáns, hogy hasznos a rák és a szívbetegségek megelőzésében is.Yacon levél, amely szintén magas polifenol, hagyományosan használták a Dél-amerikai segítségként a cukorbetegség.  Tanulmányok kimutatták, hogy csökkentse a vér glükóz szintje diabéteszes és nem diabéteszes patkányok yacon levél.Yacon szirup van fontos glyconutrients és antioxidánsok, amelyek hasznosak az emberi egészségre.

Kattintson ide vásárolni Yacon kiegészítés

Fogyasztó van igényes egészségesebb és csökkentett kalóriatartalmú élelmiszerek. Yacon szirup miatt ez a tendencia egyre népszerűbb. Yacon szirup van számos előnyök és sok előnye más típusú édesítőszerek. A két legfontosabb előnye, hogy Yacon nem befolyásolja a vércukorszintet, vagy felborul a bél ökológia. A cukor szirup yacon elsősorban Fructooligosaccharide (FOS). Yacon is tartalmaz, inulin, glyconutrients és antioxidánsok. Rengeteg az egészségügyi előnyei yacon kapcsolódnak ezek a tápanyagok.

Az egészségügyi ellátások yacon gyökér és yacon szirup tartalmazza:

 • Emésztési Előnyök
 • Bone Health Előnyök
 • Tápláló előnyei
 • Koleszterin előnyei
 • Immunrendszer Előnyök
 • Fogyás Előnyök
 • Rák elleni ellátások
 • Fogászati egészség Előnyök
 • Cukorbetegség Előnyök
 • Vér Julir előnyei
 • Szív-egészségügyi ellátások
 • Immun-rendszer előnyei

Megvizsgáljuk, hogy a különleges kedvezmények yacon és yacon szirup külön oldalakon.  Kérjük, kattintson az egyes kapcsolatok felett, vagy a navigációs sáv, hogy vizsgálja tovább.

Kattintson ide vásárolni Yacon kiegészítés

Yacon szörp receptek

Használhatja yacon szirup, mint bármely más folyékony édesítőszer, egy recept.  Adhat ez semmi méz, cukor, agave szirup helyett.  Használja a desszertek, italok, salátaöntetek vagy sütés!  Felel meg édesszájú-önmaga károsítása nélkül.  Ez az alacsony kalória, cukor (körülbelül a fele a kalória) képest.

Yacon szirup egy egészséges édesítőszer, mert ez nem szeg a vércukorszintet, mint a cukor vagy a kukorica szirup.  Ez is nem candida takarmány, vagy felborul a bél ökológia.  Bűntudat szabad öröm!  Az édesség található egy összetett cukor, úgynevezett inulin.  Inulin bomlik le lassan molekulákat (FOS), amelyet nem ideges, emésztés, illetve a vér cukor.  Ez élvezetes édesítőszer Dél-amerikai kultúra által használt több ezer éven keresztül.

Kattintson ide vásárolni Yacon kiegészítés

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja