Zelena Kava Fižol Citat Koristi

Zelena kava fižol citat koristi.

Medtem ko večina v družbi menijo, da je slabo za zdravje kave, to je le pol resnice. Čisti izvleček zelene kave je postala ena izmed najbolje prodajanih težo izguba proizvodov na trgu. Ekstrakta zelenih kavnih zrn je nekaj zelo dobrega zdravja in uspešnosti, povezanih ugodnosti.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Ekstrakta zelenih kavnih zrn je močan antioksidant

Obstajata dve glavni vrsti kave rastlin; Arabica in Robusta. Najvišje kakovosti zelenih kavnih zrn citat prihaja iz rastlin Arabica, ki je višji v polyphenol antioksidanti chlorogenic in kafeinske kislin. Večina pivcev kave so manjka izvajajo na veliko koristi, da kava vsebuje. Globoko praženjem proces bistveno zmanjšuje antioksidantske vsebine.

Poleg tega kava je ena od najpogosteje pesticidov/herbicid poškropiti rastline v svetu. Študije so pokazale več kot 1000 strupene kemikalije v praženi kavi. Je bistveno, da uporaba ekološko kavo, ki je brez teh nevarnih kemikalij, ki posnemajo hormonov, congest naša jetra, ledvice in črevesja in spodbuja rast raka.

Še en močan rakotvorna nastaja pri visoki temperaturi kuhanja (pečenje, cvrtje in praženje) odškodnine sladkorjev, ki nato vplivajo aminokislina Asparagin. Ta kemični reakciji ustvarja močan rakotvorna akrilamida. Instant in globoko pražena kava ima dokazano bistveno več akrilamida od kuhanega kave.

Obstaja veliko veliko zdravstvenih koristi, povezane s porabo kave. Nedavna študija 2011 opozorila, da posamezniki, ki porabijo največ kave najmanjše tveganje sladkorne bolezni tipa II. Raziskovalci so ugotovili, da chlorogenic kislina zmanjšuje sproščanje in ustvarjanje presežek glukoze v telesu.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Ravnovesje krvnega sladkorja

Ravnovesje krvnega sladkorja je absolutno nujno ukrep zdravega staranja v telesu. Preveč sladkorja in zrna v prehrani bo privede do neravnovesja sladkorja v krvi. Telo potem gre skozi spirale hiperglikemija in hipoglikemije. Teh neravnovesja sladkorja v krvi povzročijo vnetje v telesu, da škodo hormonski nadzor sistemov organov in delovanje imunskega sistema.

Glukoza preobremenitve je drugi glavni vzrok neravnovesja sladkorja v krvi. To se zgodi, ko je Glukoza se sprosti v krvni obtok, tkiva mišic in jeter čeprav krvni sladkor je že povišana. Skupni znak tega povišano raven sladkorja v krvi na tešče. Ponoči, posameznik ima povišane glukoze-6-fosfataze (G6P) aktivnost encimov, ki povzroča povišano sproščanje sladkorja v krvi iz mišic in jeter. Telo je v bistvu jedo teh tkiv.

Najnovejši dokazi kažejo, da so zdrave tešče krvni sladkor giblje med 65-85 mg/DL. Medtem, post obrok obsege (2 ur po) should nobenkrat iti nad 120 mg/dL. Ko ravni test višje je jasen znak oksidativni stress škodljivih celic in tkiv v telesu.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Glavni antioksidant v zeleno kavno Zrno ekstrakt, chlorogenic kislina, se je izkazalo za globoko zavira sproščanje G6P encima, ki znatno stabilizira krvni sladkor. V eni od kliničnih študij odmerek 400mg zeleno kavno Zrno citat je pokazala 32 % zmanjšanje post obrok krvi glukoze spike. To prevede v nekoga, ki bi raven sladkorja v krvi je zelo nevarno 160mg/dL na varno po obroku stopnjo 109mg/dL

Stabilna krvni sladkor omogoča boljšo energetsko, duševno jasnost, hormonsko funkcijo, razstrupljanje zmogljivosti in hujšanje. Surovega zeleno kavno Zrno ekstrakt skupaj s drugi superfoods kot kakav in cimet kažejo odlične rezultate pri stabilizaciji krvnega sladkorja in izboljšanje splošne telesne funkcije. Kombinacija teh treh tudi synergizes ustvariti še večje učinke v telesu.

Zaradi diuretikom učinke kofeina v kavi je treba zaužiti dodatne vode. Vodo najbolje biti iz naravne ali so že šle skozi globoko filtracije umakniti okoljskih toksinov.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

local_offerevent_note May 25, 2020

account_box masroysaja