Zöld Kávébab Kivonat Vélemények

Zöld Kávébab kivonat Vélemények

Segít a zöld kávébab az embereket lefogy? Ez az a kérdés, egy csomó ember van kérdezés óta látja a fogyás kiegészítésére, a Dr. Oz show.

Ha Ön kíváncsi körülbelül ez is, hadd próbálja segíteni, hogy értelme a dolgokat, megnézi a zöld kávébab súly veszteség kutatás. Azt hiszem, hogy csak ezzel ez mi átvágta a hype, hogy áthatja a legtöbb honlapok és folyóiratok.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Mi az a zöld kávébab?

Zöld Kávébab, amelyek már nem pörkölt szemes kávé. Zöld Kávébab pörkölés nem csak megváltoztatja a színét, a kávé bab, de is eltávolítja egy olyan vegyület úgynevezett klorogénsav. It’s klorogénsav, amely középpontjában a zöld kávébab súly veszteség követelések. Pörkölt babkávé van kis klorogénsav.

Ha kiegészítőket tartalmaz “zöld kávébab kivonat”, klorogénsav, a kivonat van utalva. Mint sok növény vegyi anyagok klorogénsav antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Egy másik kivonat a zöld kávébab, amely egyben valószínűleg használt kiegészítők a koffein.

A Wikipedia oldalt klorogénsav , és a Autoimminity Kutatási Alapítvány élelmiszerek tartalmaznak klorogénsav tartalmaz:

 1. Aszalt szilva
 2. Őszibarack
 3. Bambusz
 4. Tea
 5. Fekete áfonya
 6. Magok a terméshez(vetőmagok)
Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Zöld Kávébab és a fogyás

Van kutatás a zöld kávébab és a fogyás. Az alábbiakban felsorolunk néhány ilyen vizsgálatok összefoglalása.

Egér BMC ingyenes és alternatív gyógyászat, kutatott 2006-ban megjelent tanulmány megállapította, hogy egy zöld kávébab kivonat (használt adagot volt 200 és 400 mg/kg testsúly) csökkentett triglicerid szintje a vérben.

Azonban a kutatók azt is megjegyezte, sem klorogénsav, vagy a koffein önmagában sikerességének csökkentésére a teljes test tömeg nyereség vagy a hasa zsír felhalmozódását.

Sok a zöld kávébab kutatás ott jár egerek.

2011-Ben a meta-analízis a zöld kávébab kivonat és fogyás tették közzé.

A meta-analízis előmunkálatok nézi, és megpróbálja egyösszegű minden hasonló tanulmányok együtt — statisztikák felhasználásával – hogy ha egészének egy közös tendencia, vagy ki eredménye lehet meghatározni. Ebben az esetben a meta elemzés volt kipróbálás-hoz lát ha elég bizonyíték arra, hogy azt mondják, “igen, zöld kávébab kivonat segíti az embereket lefogy.”

A meta-analízis csak bele a legjobb minőségű tanulmányok – randomizált, placebo kontrollált, kettős vak klinikai vizsgálatok segítségével a túlsúlyos emberek.

Több mint 2000 tanulmányok megállapították, csak 3 tanulmányok feltételeknek a kutatók. Ezek a vizsgálatok 3 használt összesen 143 fő.

Ezek voltak a 3 tanulmányok szerepeltek:

 • A hatás klorogénsav dúsított kávé egészséges önkéntesek glükóz felszívódását és hatását a testtömeg, ha használják a hosszú távú, a túlsúlyos és elhízott emberek (közzé 2007).
 • Független piaci tanulmány alak kávé hatása a fogyás-chlorogenic acid dúsított kávé (kávé chape) hatása a fogyás, ha a túlsúlyos emberek. (megjelent 2009).
 • Svetol ®, zöld kávé kivonatot, serkenti a fogyás, és növeli a sovány-kövér tömeg arány az önkéntesek túlsúlyos probléma. (közzé 2006).
Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Itt van Svetol az Amazon.

Egészében véve, ezeket a vizsgálatokat a 3 úgy tűnik, hogy mutatják, hogy a túlsúlyos emberek, akik a zöld kávébab kivonat szignifikánsan nagyobb fogyás, mint az emberek, akik használják a placebo. Ez jó, de a kutatók ment, hogy azt mondják, hogy ez a hatás mértéke volt, “mérsékelt” és a “klinikai jelentősége ezért nem bizonyos.” A kutatók megy hogy azt mondják, hogy “a hatás mérete kicsi.”

Más szóval, a zöld kávébab tűnik célzó néhány fogyás, de jó tanulmányok hiánya miatt nehéz megmondani, az biztos, ha ez tényleg működik, és ha ez működik, az emberek csak lehet látni a kis változások a tömeg.

Minden, amit mondott, ezek a következtetések megváltozhatnak, ha a kutatók többet — és jobb — tanulmányok.

2012-Ben egy tanulmány, zöld kávébab tanulmány megjelent a lapban, metabolikus szindróma cukorbetegség és az elhízás. Ez a tanulmány végeztek Indiában és tartott 22 hét (5.5 hónap), és részt 16 túlsúlyos férfiak és a nők.

Szóval ez volt egy szép kis tanulmány. Ez volt a zöld kávébab-kiegészítő, úgynevezett “GCA” által alkalmazott élelmiszer tudományok, akik finanszírozzák a tanulmány vizsgálata. Valamennyi tantárgy kapott az azonos kezelések (6 hét minden) egy kettős vak, véletlenszerű sorrendben. A kezelések a következők voltak:

 • Placebo (nem meghatározott) adott 3 x naponta
 • 350 mg GCA venni 3 x naponta (1050 mg teljes)
 • 350 mg GCA venni (összesen 700 mg) naponta 2 x

2 Héten belül külön kezelések, hogy hagyja, hogy a vegyületek, mossa ki a szervezetből.

Mint félre, Észrevettem, hogy alkalmazni ételeket tudományok székhelye Texas. Minden, az egyetemek és a labs Amerikában, miért mentek Indiába, hogy tesztelje a terméket? Szabályként Indiában lefolytatott vizsgálatok általában szkeptikus vagyok.

A tanulmány végén:

 • Használata 6 hétig, az emberek elvesztették a kb 2 kg (kb. 4 kg) Mikor figyelembe 1050 mg zöld kávébab kivonat és kb 1,5 kg (kb. 3 lbs) mikor használ 700 mg a kivonat. Mindkét tekinthető statisztikailag szignifikáns (ez jó).
 • Körülbelül 1 % -át , valamint a test tömeg Index a testzsír csökkenése 1050 mg mind a 700 mg dózisban is látható volt. Mindkét érték tekinthető statisztikailag szignifikáns.
Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Hogyan működik a zöld kávébab?

A kutatás eddig általában azt mondják, hogy klorogénsav (kivonat a zöld kávébab) megzavarja a glükóz-6-foszfatáz, amely részt vesz a glükóz (cukor) a szervezet általi használatának nevű enzim. Azt hiszem, a dolgok lehet, hogy sokkal bonyolultabb, mint ez így fogom hagyni a kérdést, “hogyan működik” másoknak.

Hogy mennyi zöld kávébab működik?

A 2011 zöld kávébab meta-analízis a már említett, Államok, hogy “a hatékony adagolási GCE (zöld kávé kivonatot) használatra, mint a fogyás kiegészítésére is nem állapítható meg.” Más szóval ha zöld kávébab segít a fogyás, az összeg, amit szerkezet nem ismert.

Az OK, nem tudjuk, mert ott még nem elég jó tanulmányok a zöld kávé kivonatot, és a tömeg veszteség.

Ha a 2012-es zöld kávébab tanulmány eredményeit veszik, mint evangélium, majd a nép termékek legalább 700 mg kell keresni. Mert a 2012 tanulmány csak 16 ember, szeretném látni legalább egy nagyobb tanulmány duplázó ez előtt úgy érzem bízik a megállapításairól.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Zöld Kávébab mellékhatások

Nem tanulmány, hogy láttam megjegyezte, zöld kávébab jelentős mellékhatásokat. Ez nem jelenti azt hogy minden zöld kávébab kiegészítők mellékhatása ingyenes azonban, mert a tömeg veszteség termék döntéshozók néha össze a különböző összetevők együtt, hogy növelje a fogyás hatása.

Mindig Nézd meg a hátsó címkéjén a fogyás kiegészítők tekintheti meg az összetevőket tartalmaznak.

Is a tanulmányokat a mai napig használják “egészséges emberek.” Nem vagyok tisztában olyan tanulmány, hogy tesztelte zöld kávébab kiegészítők, az emberek az egészségügyi problémák, vagy aki veszi a különböző gyógyszereket.

Egy patkány tanulmány megállapította, hogy zöld kávé kivonatot csökkentette a vérnyomást. Hogy ez vonatkozik az emberek vagy nem kell jobb kutatás.

Ha a zöld kávébab termék is tartalmaz a koffein vagy más stimuláns, ez megváltoztathatja a vércukor szintet. Ez lehet egy probléma, néhány a cukorbetegek számára.

Egy kis tanulmány, megjelent az American Journal of Clinical Nutrition, 2001-től megjegyezte, hogy nagy adagban (2 g) klorogénsav emelkedett homocisztein szint a férfiak és a nők. Míg ellentmondásos, magassági homocyestine szerepe lehet szívbetegségek.

Ez nem ismert, kiegészítők zöld kávébab emeli homocisztein. Emberek szívbetegség, akik zöld kávébab kiegészítők kell beszélni az orvos a homocisztein szint első, csak azért, hogy biztonságos legyen.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

Zöld Kávébab működik?

Nem kétséges, hogy zöld kávébab van tömeg veszteség kutatást. Eddig Svetol az egyik a néhány zöld kávébab-kivonatok, amelyek kimutatták, hogy az emberek dolgozni. Nincs kétség afelől, hogy a tömeg veszteség bizonyítani sokkal kevesebb, mint amit a legtöbb weboldalak mondom a legtöbb laboratóriumi egér kutatásból származó bizonyíték. Míg én továbbra is kissé szkeptikus, ha eddig végzett emberi tömeg veszteség kutatás úgy vélte, zöld kávébab segíti az embereket lefogy egy kicsit, de amíg jobb kutatásokat, nehéz megmondani, az biztos.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab kivonat

local_offerevent_note May 28, 2020

account_box masroysaja