Zöld Kávébab-kivonat

Zöld Kávébab kivonat-ez tényleg segít lefogy?

Egy forradalmian új súlycsökkentő termék, amit tud olvad kiló, nélkül a szükség részére a diéta vagy a testmozgás kerül előrevetítették.

Bár jól hangzik túl szép, hogy igaz, zöld kávébab kivonat repül ki a polcokra a természetes élelmiszer üzletek, és online a magas kereslet.

Ez egyike a legkeresettebb most. Már volt egy állandó fut rajta.

Nem véletlen, zöld kávébab kivonat hullámzott a népszerűsége után is említi, a Dr. Ozshow áll. Szeptemberben, azután feladata a kritikusok hívás zöld kávébab kivonat egy csoda termék Dr. Mehmet Oz végzett saját kísérlet a kiegészítés.

100 Női önkéntesek segítségével, Oz azt mondta, rájött, hogy a nő, aki vette a kivonat elveszett átlagosan két kiló két hét alatt. Nő, aki vett egy placebo elveszett egy font átlagosan e két hét alatt.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Mi az a zöld kávébab?

Zöld Kávébab, amelyek egyszerűen a bab, amit még nem volt sült. Zöld Kávébab tartalmaznak klorogénsav, amely hívei azt mondják, lassítja a glükóz felszabadulását a szervezetbe, étkezés után, ezzel is elősegítve a fogyás.

Amikor szemes kávé a pörkölt, a legtöbbje a klorogénsav elvész. A kivonat készült klorogénsav, átalakul egy kapszula formájában előtt lét eladott-hoz fogyasztó. És ez nem olcsó mulatság. Egy havi ellátás költsége $20 és $30 között.

A követelések a zöld szemes kávé

Csak írja be a zöld kávébab kivonat egy internetes keresés, és akkor lesz elárasztották a vállalatok reklám a képessége, hogy segítsen Önnek lefogy. Nézni egy kicsit közelebb, és látni fogod, hogy sok ilyen oldalak hivatkoznak egy adott tanulmány hát fel a követelések. A tanulmány folyóiratban cukorbetegség, elhízás és a metabolikus szindróma nyolc férfi és 8 női zajlott.

Minden kaptak egy nagy adag és a zöld kávébab kivonat, csakúgy, mint a placebo-csoportban, alacsony dózisú három külön hat-hét hosszú kísérletek. Megbeszélések résztvevőit arra bátorították, hogy fogyasztani egy ehhez hasonló több kalóriát naponta, a kísérlet során.

22 Hét, vagy körülbelül öt hónap után a kutatók azt találták, hogy átlagosan, résztvevők elvesztette több mint 17 kiló.

Szerint Dr. Joe Vinson, a professzor a kémiát a University of Scranton, Pennsylvania van társítva, jelentős fogyás, és a vezető szerzője a tanulmány.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

A fogást a zöld szemes kávé

Bár a tanulmány széles körben hivatkozott, mint bizonyíték zöld kávébab kivonat működik, táplálkozás és elhízás szakértők attól tartanak az eredmények érvényessége alatt. Kiemelnek számos probléma-val a tanulmány, különösen az a tény, van egy furcsa, szokatlan design, és hogy az érintett nagyon kevés ember.

Ők is rámutatnak, hogy tanulmány résztvevők lefogyott-a próba, ami arra utal, hogy nem volt felelős a saját fogyás zöld kávébab kivonat placebo fázisban. Például a résztvevők érezte arra ösztönzik, hogy karcsú legyőz, mert a súlyuk és a diéta is ellenőrizni vizsgálat részeként.

De még akkor is, ha Ön csendes akar-hoz hisz a tanulmányi eredmények, úgy, hogy azt mondja, hogy az emberek elveszítik jelentős mennyiségű súlyt, anélkül, hogy módosítaná a kalória-bevitel, vagy a fizikai aktivitás szintje. Lehetetlen.

Általában, amikor a tanulmányokat megtörni a fizikai törvények a világegyetem, általában van valami baj van magának a tanulmánynak.

A lábjegyzeteket a tanulmány a szerzők megjegyzik, hogy nincs összeférhetetlenség ebben a munkában. Ez nem mondja az egész történetet. Vinson szerepel, mint a vezető szerzője a tanulmány, bár ő valóban nem minden, a kutatás. A tanulmányt Indiában. Vinson megvizsgálta az adatokat, és írt a tanulmány papír.

Míg a Vinson megjegyzi, hogy a zöld kávébab kivonatot a vizsgálat során alkalmazott közölt alkalmazott élelmiszer Sciences Inc., a cég székhelye Texas, ő nem beszélve, hogy a társaság is fizetett neki, hogy írjon a tanulmány.

Amikor kérdezték az esetleges összeférhetetlenség, Vinson azt mondta, hogy ő nem nyereség pénzügyileg ha a cég értékesíti sok termék, és hogy a napló nem volt szükség, hogy a kapcsolat.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja